Nieuws en Getuigenissen

Nieuws

Getuigenissen

Als eerste gasten mochten wij logeren in Villa Veldzicht, wat een eer! En wat zijn we blij dat we op deze prachtige plek mochten genieten van het uitzicht, de rust, de ruimte en het mooie huis.

Aan alles is gedacht: de kleinste details, de mooie kleuren, de materialen en de bedden. Echt helemaal top! Bedankt Liesbet, voor je warme ontvangst, je heerlijke zelfgemaakte taartje en alle info. Een supertip om te gaan eten bij Brasserie Nestor! Wij zijn nu al jaloers op de volgende gasten die hier éven net mogen doen alsof ze hier wonen 🙂

Villa Veldzicht! Met recht een villa en veldzicht was er zeker! Prachtig! 5-sterren waardig!

We hebben een week lang genoten van het helemaal complete huis. Heerlijk geslapen in de fantastische bedden. Ook de douche en de doucheproducten waren super. Naast het mooie weer en elke dag de bbq aan hebben we veel gezien van de omgeving. Brussel, Leuven, Hasselt en Diest zijn bezocht, naast de boodschappenplaatsjes Glabbeek en Tienen. De kinderen zijn ook een dag naar Walibi geweest, ze waren erg enthousiast. Kortom: dank voor alle goede zorgen.

We hebben een geweldige vakantie gehad in Villa Veldzicht! Het uitzicht is prachtig en we hebben niet eerder zo’n mooie regenboog gezien. Het huis is echt geweldig, erg smaakvol ingericht en alles is aanwezig. We zijn veel op pad geweest, oa. naar de domeinen De Halve Maan en Het Vinne. We hebben een ijsje gegeten bij Hoeve De Peinwinning en geluncht bij Nestor. En we hebben een bezoekje gebracht aan Leuven en dorpjes in de buurt. Ons boertje Tobias heeft de vakantie van zijn leven gehad dankzij ‘m’n vriendin’ Si-Die , bedankt daarvoor! We komen graag volgend jaar terug!

We hebben genoten van ons verblijf in Villa Veldzicht. Het interieur was helemaal super, we hebben inspiratie opgedaan voor bij ons thuis! Door de regen hebben we ook extra van het interieur kunnen profiteren 😉

Na een stevige wandeling in de buurt was het fijn ’thuiskomen’ in Villa Veldzicht. De kleinste bezoeker van dit weekend, Ella, was ook grote fan van de konijnen en de kippen. Bedankt!

Met smaak ingericht! Wat een heerlijk vakantiehuis en wat een hartelijke ontvangst! We werden verwelkomd door Liesbet met een pakket heerlijke streekgerechten . Alles is met veel smaak ingericht en heel gezellig. Wij hebben ook erg genoten van het mooie Hageland en hebben heerlijk door de streek gefietst en gewandeld. Een plek waar we jammer genoeg weer moesten vertrekken, maar heel graag nog eens zullen terug gaan.

Eind september 2017 hebben wij een heerlijk en zonnig familieweekend gehad in Villa Veldzicht. De villa is met veel aandacht afgewerkt en ingericht. Het uitzicht over de velden is erg mooi en dat in een rustige omgeving. Ook de weg aan de voorzijde geeft totaal geen hinder. Deze wordt nauwelijks bereden en voor zover dat wel het geval is niet hard. Vanuit het huis zijn mooie wandelingen of fietstochten te maken. Kortom: een aanrader!

Wat een heerlijk weekendje uit samen met vriendinnen! Het was GENIETEN. Super luxe verblijf met zelfs buiten alle comfort; op het terras relaxen tot in de late uurtjes. Een gezellige, behulpzame gastvrouw. We komen terug, dit is top!

Een heerlijke groepsaccommodatie met luxe kamers (en badkamers). Een ideale plek om een trip met een grotere groep te maken waarbij je gezellig samenzijn goed kunt combineren met af en toe wat tijd voor jezelf. De vriendelijke eigenaresse Liesbet zorgt dat het je aan niks ontbreekt. Vanuit de achtertuin kun je ook heerlijke wandelingen maken!

Fijn en comfortabel vakantiehuis voor families en vriendengroepen. Rustig gelegen met een mooi uitzicht. Het huis is smaakvol en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ik vond het heel fijn dat iedere slaapkamer een eigen badkamer en apart toilet heeft. Vanuit Nederland is het huis gemakkelijk per auto bereikbaar. Extra leuk: bij aankomst had de gastvrouw het al gezellig gemaakt en stond er een schaal met lekkers op tafel. Aanrader!

Vier wandelvrienden op streekverkenning. Regen verwacht en zon gekregen. In omtrekkende beweging de mooie omgeving leren kennen, om nooit meer te vergeten. Warm onthaal en bijzonder lekker maal dat echt blijft ‘plakken’. Kortom, om nooit te vergeten en vooral om verder te verspreiden! Dank voor alles!

Wat een fantastische tuin en een schitterende villa. Schitterend mooi ingericht met zoveel aandacht en goede smaak. Alleen al de paarsblauwe winde in de tuin en het pas gemaaide gras: heerlijk! zo fijn ook al die koffiecapsules in de keuken! Prachtige lampjes overal! Zo fijn om met onze hele familie aan één tafel te kunnen zitten! Hartelijk dank voor alle goede zorgen om ons zo’n fijn vakantiehuis te kunnen aanbieden! Echt een aanrader! Alvast veel dank voor zoveel goede smaak en goede zorg!

Lieve Liesbet,

De Onze-Lieve-Vlindertjes hebben ten volle genoten van jullie prachtige pand! Ook de ligging was super ontspannend, zeker voor herhaling vatbaar!

Beste Liesbet, Niko en Si-Die,

We hebben een heerlijke week gehad in Villa Veldzicht! Zo genoten van het prachtige uitzicht, het zonnige weer maar vooral van de gezelligheid en het heerlijke comfort in jullie Villa. Het voelde voor ons vooral als een ’thuis’.

In het begin van d week nog even samen genieten en daarna met onze zonen en hun vriendinnen, we hebben veel gelachen heerlijk gegeten, lekker gedanst op de muziek van Radio Nostalgie en de omgeving bezocht.

Kortom, we hebben hier een geweldige tijd gehad!

Lieve groet, Jan, Hanneke, Jochem, Ivy, Matthijs en Moniek