Veelgestelde vragen

In de hoofdgemeente Glabbeek (3 km) vind je een kleine supermarkt, bakker, slager, bankkantoor, drankenhandelaar, apotheker, …

In Tienen (8 km) vind je meerdere supermarkten en zijn alle winkels voorhanden.

Op maandag en vrijdag is het huis klaar vanaf 16 uur. Een vroeger aankomstuur is mogelijk als het huis vlak ervoor niet verhuurd was.

Op zondag kan je nog de hele dag genieten, op maandag en vrijdag vragen we om ten laatste tegen 10 uur te vertrekken. Als het huis echter niet dezelfde dag klaar moet zijn, kan een later vertrekuur in overleg.

Bekijk onze pagina ‘Omgeving’ voor tips, op de FB-pagina van Villa Veldzicht vind je ook altijd evenementen en tips voor uitstapjes.

Beide zijn aanwezig, het wifi-paswoord vind je in de zithoek, daar hangt ook een digitale tv.

De masterbedroom (groene slaapkamer) heeft een ensuite badkamer met bad. De andere kamers hebben allemaal een douche.

Voor de kleinste gasten hebben we een reisbedje met linnengoed, een babybadje en verschoningskussen.

Het bedje kan in de masterbedroom geplaatst worden.

Voor peuters is er een kinderstoel en potje, voor kleuters een hoge eetstoel, wc-brilverkleiner en een opstapje.

Neen.

In 3 slaapkamers kan dat, in de masterbedroom en in de slaapkamer beneden is er een tweepersoonsbed (en tweepersoonsdekbed) en daar kan dat dus niet.

Villa Veldzicht werkt samen met chef Joël Oliviers. Ontbijt/brunch, foodsharing, lunch, diner, homecooking, … Hij werkt een menu naar smaak en budget uit en levert aan huis of kookt ter plaatse.

Traiteur of Chef aan huis

Villa Veldzicht

Ook The Chef is een cateringbedrijf dat aan huis levert: www.thechef.be

Er zijn nog meerdere restaurants die takeaway organiseren, afhankelijk van het tijdstip (weekend/week). We helpen je hier graag mee verder als je info nodig hebt.

Het water wordt verwarmd met een warmtepomp. In principe begint het ‘zwemseizoen’ vanaf mei tot eind september, maar alles hangt af van het weer.

Samen met vrienden op uitstap en daarna iets drinken en napraten op het terras? Prima, maar laat het me vooraf even weten.

Vrienden of familie die eens een dag op bezoek komen? Dat is eigenlijk niet de bedoeling.

Vrienden of familie die een dagje komen zwemmen? Neen, ook dat is niet de bedoeling.  De infrastructuur van het huis is exclusief bedoeld voor de betalende gasten.

De meeste reservaties gebeuren 8 tot 12 maanden vooraf. Heb je een specifiek weekend op het oog, dan kan je dat best zo vroeg mogelijk vastleggen. De kalender is steeds up-to-date, je ziet de beschikbare periodes per maand.

Je huisdier meebrengen kan jammer genoeg niet.