Maatregelen en richtlijnen Covid-19

COVID-19 RICHTLIJNEN

Om het verblijf in onze vakantiewoning zowel voor jou als voor ons veilig te houden, conform de veiligheidsregels van de Belgische overheden en de logiessector, hanteren we de volgende maatregelen:

 

NA JE RESERVATIE:

Je krijgt een formulier doorgestuurd waarop je je contactgegevens invult. Dit formulier mail je terug vóór aankomst. Dit formulier dient enkel en alleen om -indien nodig- contactonderzoek te vergemakkelijken. Deze gegevens bewaren we tot maximum één maand na je vertrek.

Je krijgt hieronder van ons ook een overzicht van alle veiligheidsmaatregelen en regels die wij in acht nemen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. 

 

VOOR AANKOMST: 

De gehele vakantiewoning wordt onmiddellijk na het vertrek van de vorige huurders grondig gelucht.

Het vuile bed- en badlinnen wordt door een externe firma opgehaald en industrieel gereinigd en gestreken.

De vakantiewoning wordt helemaal schoon gemaakt en gedesinfecteerd conform de richtlijnen. Vanzelfsprekend wordt extra aandacht besteed aan contactpunten zoals lichtschakelaars, afstandsbedieningen van TV en radio, deurklinken, douchedeuren, kranen, knoppen voor het doorspoelen WC’s, de sleutels, etc… Ook de keuken en alle toestellen worden extra grondig schoon gemaakt met een desinfecterend product.

De bedden worden opgemaakt en de badkamers worden van badlinnen voorzien, de flacons van doucheproducten worden ook gedesinfecteerd.

De ganse woning wordt grondig geventileerd tot aan je aankomst.

 

BIJ AANKOMST:

Geef even voor aankomst -of op het moment zelf- een seintje op het nummer (0032) 0472 495 584

De achterdeur is los zodat je jezelf eventueel al kan binnenlaten, ik kom er sowieso dadelijk aan en dan zien we elkaar bij voorkeur buiten, op het terras.

 

TIJDENS JE VERBLIJF:

Wanneer je vragen hebt of wanneer je een probleem hebt, dan mag je me altijd contacteren. Er zijn voldoende reinigings- en ontsmettingsproducten voorzien zodat je zelf dagelijks de meest gebruikte oppervlakken kan schoonmaken en ontsmetten indien gewenst.

 

BIJ JE VERTREK:

Bij een weekverblijf kan je indien mogelijk al de avond ervoor vertrekken, in plaats van ’s morgens, zo is er meer tijd om de woning te luchten. Dit is een vraag vanuit Toerisme Vlaanderen, maar uiteraard geen verplichting

Je laat de vakantiewoning bezemschoon achter, met een lege vaatwasmachine en alle afval gesorteerd en uit de woning verwijderd.

Besteed zelf extra aandacht een de vaat, zorg dat alles proper en zorgvuldig afgewassen is. Uit respect voor de volgende gasten vragen we dat ook de barbecue grondig schoongemaakt wordt.

Zorg dat de afvalzakken (restafval, PMD en plastic) dichtgebonden zijn. Papier en karton neem je nu zelf mee,  glas kan in de glasbollen tegenover de Spar in de Grotestraat.

Wij vragen ook om het bed- en badlinnen uit de kamers te verwijderen en dit in de daarvoor bestemde afsluitbare waszakken te stoppen.

Je verzamelt deze waszakken in de gang.

Wij voeren zelf de eindschoonmaak en de ontsmetting uit volgens de geijkte procedures.

 

AANDACHTSPUNT: WAT ALS JE ZIEKTEVERSCHIJNSELEN HEBT DIE OP COVID-19 KUNNEN WIJZEN

Als je besmet zou kunnen zijn met COVID-, als je symptomen vertoont of als je in de 14 dagen voor het geplande verblijf in contact bent geweest met een persoon met COVID-19 moét je je verblijf uitstellen.

Wij vragen je dan om even contact met ons op te nemen, zodat we eventueel je verblijf kunnen omboeken.

Je verblijf later opnemen kan tot maximaal 2 jaar na de originele aankomstdatum, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Neem met aandacht kennis van deze geldende veiligheidsmaatregelen in het logies en volg aub de instructies.

Een en ander werd aangepast in onze dienstverlening maar we doen er alles aan om je verblijf hier even aangenaam te maken als voorheen. Wij vragen ook jouw medewerking om de vakantiewoning netjes en virusvrij te houden.

Sinds eind oktober 2020 ontvangen we zonder enig probleem slechts 1 gezin+ 1 contact per boeking. Dat wil zeggen dat wij erop toezien dat de coronamaatregelen gerespecteerd worden. We wensen echter geen verantwoordelijkheid te nemen mocht de samenstelling van uw reisgezelschap niet conform de richtlijnen blijken bij aankomst. 

Wat kan je zelf doen?

  • Was je handen regelmatig.

  • Schud geen handen

  • Gebruik bij niezen of hoesten een papieren zakdoek en gooi die nadien in het vuilbakje.

  • Maak contactpunten regelmatig schoon, bij voorkeur dagelijks.
  • Ventileer zelf regelmatig de kamers en het huis.

Als wij gezamenlijk deze richtlijnen volgen, kunnen we er zeker een fijn verblijf van maken. Alvast bedankt !

Liesbet

Meer vragen of info?  0472/49 55 84