• Villa Veldzicht - Vakantie met een Zee van Zicht

  Sfeervol logeren in het Hageland, Vlaams-Brabant
  Vakantiewoning voor 10 personen
  Start je vakantie hier in alle rust

  Boek je vakantieNeem contact op
 • Villa Veldzicht

  Slaap heerlijk en comfortabel

 • Villa Veldzicht

  Kom helemaal tot rust

 • Villa Veldzicht

  Relax en geniet

 • Villa Veldzicht

  Logeer ruim en luxueus

 • Villa Veldzicht

  Ervaar de warme uitstraling

 • Villa Veldzicht

  Laad je batterijen op

 • Villa Veldzicht

  Zwem in het groen

Genieten van rust en stilte, wandelen, fietsen, zwemmen in de tuin, het Hageland en Haspengouw verkennen, het kan hier allemaal!

Welkom in Villa Veldzicht, jouw vakantie(t)huis!

Hier in het Hageland is het goed.

‘Waarom zou je op vakantie gaan als je alle dagen van dit uitzicht en deze rust kan genieten?’ Dat zeiden al onze vrienden die bij ons op het terras zaten en met dat idee in ons achterhoofd kochten we het huis van de buren. Waarom zouden we dit niet met andere mensen delen? Het idee van een vakantiehuis  was geboren! Na een jaar van plannen maken en nog een jaar van renoveren, konden we in 2017 de eerste gasten ontvangen en hen de charmes en schoonheid van het Hageland laten ontdekken.

Hier op op vakantie komen is er echt even uit zijn en loskomen van alle dagelijkse beslommeringen en verplichtingen.  Samen met vrienden of familie genieten van het heerlijk uitzicht en het zalige buitenleven…  Als je ergens weer op adem kan komen komen, is het hier wel.

Villa Veldzicht biedt plaats voor 10 personen en elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. Je kan dus genieten van de privacy en het plezier van het huren van een mooi, op zichzelf staand huis terwijl je tegelijkertijd profiteert van een uitgebreide service.  Is je gezelschap niet zo groot? Dan kan je het huis ook huren aan een voordeligere prijs als je minder slaapkamers gebruikt.

Het huis is mooi ingericht met veel ruimte en luxe, elk detail is met zorg gekozen. Wij houden van de rust en het trage leven ‘op den buiten’ en hopen dat onze gasten er net zo over denken.

Hou jij meer van drukte en luide muziek aan het zwembad? Dan zijn er ongetwijfeld meer geschiktere plekjes te vinden. Heb je een bende wildebrassen in huis die graag de boel op stelten zetten? Dan is in dat geval een meer kindvriendelijke locatie ook een betere keuze.

Bij minder goed weer kan je terecht in de ontspanningsruimte met ruime tv-hoek en voetbaltafel. In de infraroodcabine kan je genieten van een weldadige warmte, ideaal na een wandeling of stevige fietstocht.

De vakantiewoning ligt in het Hageland in Vlaams-Brabant, maar ook het mooie Haspengouw ligt niet veraf. Je kan dus in beide streken prachtig wandelen en fietsen tussen de boom- en wijngaarden.  De nodige kaarten en routes liggen op je te wachten.

Leuke plekjes zoals Leuven, Diest, Sint-Truiden, Hoegaarden, Scherpenheuvel, Averbode, Tienen en Zoutleeuw liggen allemaal binnen een straal van 25 kilometer.  Zowel de natuurliefhebber als de actieve ontdekker vindt hier zeker zijn gading.

Wie graag golf speelt, kan terecht bij de Winge Golf & Countryclub, die ligt op slechts 8 km. Je bent hier ook voor één dag welkom op een bijzonder mooi en gevarieerd golfterrein.